Ny webbsida och kommande läromedel

Äntligen har jag fått upp min nya hemsida! Jag har dragit mig ett tag för att fixa den, men nu blev det alltså av. Min tanke är att det nu ska vara lättare att hitta material och sånt som kan behövas till de läromedel jag har skapat.

Jag har snart reviderat färdigt nya versioner av böckerna Programmering 1 med C# och Programmering 1 med C++. Thelin Läromedel kommer att släppa dem någon gång under sommaren/hösten. Vidare så ska jag under sommaren färdigställa min nästa bok, Programmering 1 med Java. Boken kommer att ha samma upplägg som C#- och C++-böckerna, men alltså handla om språket Java.

Jag har också påbörjat researcharbete inför en framtida lärobok i litteratur för gymnasiet. Boken går under arbetsnamnet Den mystiska litteraturen genom tiderna och kommer att ta avstamp i modern ungdomsmedia (främst gengrer som fantasy, science fiction, skräck  – t.ex. Harry Potter och Hunger Games). Med det som bakgrund kommer boken att göra nedslag i litteraturhistorien och titta på likheter. Det känns inspirerande att skriva en bok i ett annat ämne än datorteknik!